Frljićeva reakcija na prijeteći grafit u Vinkovcima: “To je Hrvatska o kojoj Karamarko sanja”

Što o ovoj prijetnji smrću misli predsjednica, koja je upravo amnestirala kriminalca koji je bio donator njezine stranke? Ili ministar Hasanbegović koji otvoreno negira vrednote antifašističke borbe?’, pita intendant riječkog HNK

Vinkovačka organizacija SDP-a u utorak je osudila grafit “Smrt Oliveru Frljiću” koji je osvanuo u središtu tog slavonskog grada. Tamošnji SDP-ovci kažu kako u gradu jača ekstremizam o kojem se, kako su istaknuli, ne smije šutjeti.

Danas se oglasio i intendant riječkog HNK kojemu je prijetnja upućena.

“To je Hrvatska o kojoj Karamarko sanja, Hrvatska u kojoj će različiti paramilitarni odredi po ulicama utjerivati istinu u kosti”, rekao je Frljić za Novi list.

Dodaje kako vjeruje da ovo nije posljednji takav izgred, već da će ih biti sve više i više, a da će biti usmjereni prema onima “koji se ne slažu s državotvornim lažima kojima je HDZ građanima ove zemlje u proteklih 25 godina ispirao mozgove”.

U izjavi za Novi list Frljić se pita što se uopće moglo očekivati od HDZ-a, stranke koja je, dok je bila u opoziciji, poticala branitelje da krše zakone.

“Što o ovoj prijetnji smrću misli predsjednica, koja je upravo amnestirala kriminalca koji je bio donator njezine stranke? Ili ministar Hasanbegović koji otvoreno negira vrednote antifašističke borbe? Hoće li predsjednik HDZ-a, gospodin Karamarko, imati nešto za reći na tu temu? Vjerojatno ne, jer to je Hrvatska o kojoj on sanja, Hrvatska u kojoj će različiti paramilitarni odredi po ulicama utjerivati istinu u kosti. Svaka sličnost s Njemačkom 30-ih godina prošlog stoljeća svakako nije slučajna”, kaže Frljić za Novi list.

Source: Frljićeva reakcija na prijeteći grafit u Vinkovcima: ‘To je Hrvatska o kojoj Karamarko sanja’ | Tacno.net

Source: Frljićeva reakcija na prijeteći grafit u Vinkovcima: “To je Hrvatska o kojoj Karamarko sanja”

Advertisements
This entry was posted in Politics. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s