Vladimir Jokić: MALE TAJNE

 

parada

Car je go! (Boris Šnajder)

TAJNICA

Rano jutros, avionom MIG-29, u Sjedinjene Američke Države odletela je specijalna jedinica Vojske Srbije pod komandom pukovnika Miroslava Lazanskog. Ovo je redovna prolećna inspekcija koje naše snage obavljaju u Pentagonu, Lengliju i Diznilendu. Na bajčetinskom aerodromu misiju je ispratio Toma, a u SAD dočekao Džeri.

TAJNIČICA

I pored velikog zalaganja i danonoćnog rada, istovar 100 milijardi dolara investicija nije moguće obaviti u predviđenom roku zbog manjeg kvara na kiperu. Nasuprot tome, u pančevačkoj fabrici auto-delova, Ikarbusovom Mercedesu, Ikei i fabrici čipova u toku su konkursi za 200.000 novin radnih mesta.

Što se tiče najvećeg projekta u istoriji Savamale, Beograda, Srbije, regiona i Evrope, budućeg megapolisa Beograd na vodi – puštena je voda.

TAJNIČAK

Pušten je i Prokop.

TAJNIČE

U Narodnoj banci Srbije svečano je otvoren specijalni sef za čuvanje posebnih artefakata od nacionalnog značaja. U sefu su pohranjene diplome ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića, gradonačelnika Beograda Siniše dr Malog, predsednika opštine Novi Beograd dr Aleksandra Šapića i dr Milorada Cvijovića. Diplome je lično pohranio master Tomislav Nikolić.

TAJNIČULJAK

Odmah posle pohrane, master Tomislav Nikolić je požurio u SANU gde je održao svečanu besedu povodom prijema za redovnog člana, a u ime svih novoprimljenih akademika: gospođe Dragice Nikolić, gospođe Milanke Karić, gospodina Velimira Ilića, gospodina Marijana Rističevića, gospodina Zorana Babića, gospodina Igora Bečića, gospodina Dragana Markovića Palme i gospodina Žike Obretkovića.

Posle besede prišlo se svečanoj akademiji sa lutrijom u dobrotvorne celji.

TAJNIĆ

Posle istorijskih sednica Vlade Srbije u Nišu, Valjevu, Boru, na površinskom kopu basena Kolubara i drugde, planira se novi prošireni sastanak Vlade u stalnom zasedanju van Beograda.

Primer Vlade slediće i Narodna skupština Srbije.

Kud Narodna skupština tamo i narod – cela Srbija silazi u Lisovića jarugu.

 

Source: Dnevni list Danas

Source: Vladimir Jokić: MALE TAJNE

Advertisements
This entry was posted in Politics. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s